Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-producten van Albert Heijn in de prijzen

Tussen de 19 eigenmerk-producten van Albert Heijn die verkozen zijn tot 'beste product van het jaar' zijn er ook drie biologische producten die er in hun categorie met de winst vandoor zijn. In de categorie Deegwaren won de AH Biologisch Volkoren penne rigate, in de categorie Fruitdranken ging de winst naar AH Biologisch 100% appel mango sap en de AH Biologisch Moment Avond won in de theecategorie.

De supermarkt verlegt de focus steeds meer naar biologisch. Afgelopen najaar werden er 35 biologische theesmaken aan het assortiment toegevoegd waardoor het assortiment voor 65% uit biologische thee bestaat. En onlangs werd alle volkoren pasta van het eigen merk biologisch, zonder prijsaanpassing. "Inmiddels hebben we 1500 biologische producten in ons hele assortiment en dat breiden we iedere week verder uit", zei Pauline van den Brandhof van Albert Heijn daarover.

Klik hier om de overige winnaars te bekijken.