Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom voor 'meer impact' naar het Demeter plein

"Onze biodynamische boeren hebben het afgelopen jaar in vele talkshow, bij evenementen en bedrijfsbezoeken laten horen en zien dat landbouw geen hoofdpijndossier hoeft te zijn, maar juist oplossingen biedt voor de grote uitdagingen waar we als mensheid voor staan. BD landbouw staat voor een levende landbouwcultuur, beginnend bij een levende bodem", aldus Bert van Ruitenbeek namens Stichting Demeter. 

Aeres Warmonderhof, de BD Vereniging, BD Grondbeheer en Stichting Demeter komen op de nieuwe locatie in de Brabanthallen tijdens de Biokennisweek samen op het Demeter plein waar bezoekers onder het genot van een sapje uit de Demeter sappenbar zich kunnen oriĆ«nteren op alles wat de biodynamische landbouw te bieden heeft. "Op 18 en 19 januari staan de we voor u klaar voor alle vragen over opleidingen, over de toegang tot grond, voor vragen over de bd landbouwmethode en de mogelijkheden om door te schakelen naar Demeter en over de kansen die het Demeter keurmerk op de markt biedt. Graag tot ziens op stand 82."

Voor meer informatie:
Bert van Ruitenbeek
Stichting Demeter
bert@stichtingdemeter.nl  
www.stichtingdemeter.nl  

Publicatiedatum: