Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Pilze Wohlrab wordt onderdeel van BioFungi

Meer dan 37 jaar geleden richtten Helmut en Sylvia Wohlrab het familiebedrijf "Pilze Wohlrab" op. Ze hebben het met veel toewijding en persoonlijke inzet opgebouwd en het bedrijf meer dan drie decennia als gezin samen met dochter Katharina geleid. Nu worden het bedrijf en het bijbehorende label overgedragen aan een nieuwe eigenaar, BioFungi, aldus het bedrijf in een verklaring.

De directie van Pilze Wohlrab: Katharina Wohlrab-Barden, Helmut en Sylvia Wohlrab

"De perfecte partner aan wie het bedrijf is toevertrouwd was dichterbij dan men zou denken: nog geen uur rijden, ook in het mooie Beieren. Daniel van BioFungi is verheugd de zaak van Pilze Wohlrab rond de jaarwisseling over te nemen. Daniel en de familie Wohlrab hebben al vele jaren een vertrouwensvolle zakelijke relatie. Champignonspecialist BioFungi kan terugkijken op meer dan 15 jaar ervaring in de paddenstoelensector en heeft naast vergelijkbare waarden al een vergelijkbaar assortiment als Pilze Wohlrab", aldus de directie van Pilze Wohlrab.

Specialist in eetbare paddenstoelen
Het familiebedrijf werd in 1985 opgericht en opereert sindsdien onder de naam Pilze Wohlrab & Co. Begonnen met de verkoop van verse eetbare paddenstoelen werd het assortiment uitgebreid met gedroogde paddenstoelen, medicinale paddenstoelen en delicatessen. Daarnaast is Pilze Wohlrab een vaste exposant op Duitse biologische beurzen, zoals de BioFach in Neurenberg.

Voor meer informatie:
Pilze Wohlrab GmbH & Co. KG
Entrischenbrunn 385307 Entrischenbrunn, Duitsland
Tel.: +49 (0) 8444 92 400 90
wohlrab@wohlrab-pilze.de  
www.wohlrab-pilze.de 

BioFungi GmbH
Gottlieb-Daimler-Straße 8,
D-86462 Langweid am Lech, Duitsland
Tel: +49 (0)8230 700 90 90
info@biofungi.com 
www.biofungi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven