Spanje

Green Growing Organic gaat Bargosa overnemen

De zakenman Miguel Rodríguez Morales, aandeelhouder van Green Growing Organic, heeft een akkoord om Bargosa over te nemen. Met de overname wordt verdere groei in Spanje bewerkstelligd.

Green Growing Organic werd 5 jaar geleden opgericht om een marktniche in het biologische segment te dekken. Deze overname zal het bedrijf op een omzet van meer dan € 80 miljoen brengen.

Het nieuwe bedrijf, dat zal worden omgedoopt tot Green Bargosa, zal verkooppunten en koel- en rijpingscellen hebben in verschillende delen van Spanje, van waaruit het de klanten zal bedienen. Green Bargosa zal een breed scala aan producten aanbieden, zowel conventioneel als biologisch, met als centraal product de banaan van de Canarische Eilanden.

Miguel Rodríguez Morales, die uitgebreide ervaring heeft in de sector, zal de verantwoordelijkheid van voorzitter en algemeen directeur van het nieuwe bedrijf op zich nemen.

Voor meer informatie:
Bargosa
Tel: +34 932 628 585 (Spanje)
info@bargosa.com
https://bargosa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.