6 trends die de Food & Beverage-industrie zullen beïnvloeden in 2023

De voedselindustrie is er de laatste jaren aan herinnerd dat verandering onvermijdelijk is. Hoewel 2022 in het teken stond van herstel en wederopbouw na de impact van de pandemie, werden voedselproducenten en -distributeurs geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: van de stijgende inflatie tot knelpunten in de supply chain, constateert Aptean.

Hoe hebben de wereldgebeurtenissen in 2022 de bedrijfsstrategieën van voedselbedrijven beïnvloed? En hoe beïnvloeden deze hun prioriteiten in 2023? Om inzicht te vergaren in de huidige toestand van de markt, gaf Aptean het wereldwijde onderzoeksbureau IDC opdracht om onderzoek te doen onder meer dan 650 voedsel- en drankenbedrijven in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Noord-Amerika.

In dit whitepaper analyseert Aptean de 6 trends die uit het onderzoek van IDC naar voren zijn gekomen en bespreken we hoe voedselproducenten en -distributeurs zich kunnen voorbereiden op deze trends en hun bedrijf kunnen aanpassen aan veranderingen op de markt in 2023.

Download hier de onderzoeksresultaten

Voor meer informatie:
Robbert de Bruijn
Aptean
+31 (0)6 21 83 96 87
Robbert.Bruijn@aptean.com 
www.Aptean.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven