Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: AH Biologische Alfalfa

Albert Heijn heeft besloten de AH Biologische Alfalfa 40 gram met de tenminste tot houdbaarheidsdatum 16/12 en 17/12 per direct uit de winkels te halen. De AH Biologische Alfalfa bevat mogelijk salmonella. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum.

Het consumeren van de AH Biologische Alfalfa met de tenminste gebruiken tot en met 16/12 en 17/12 kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Klanten wordt daarom dringend verzocht de alfalfa niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Klanten die het product online hebben gekocht, kunnen dit formulier invullen.

Klanten kunnen alfalfa met andere houdbaarheidsdata gerust consumeren. "Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak", aldus AH.

Voor meer informatie: www.ah.nl/klantenservice 

Publicatiedatum: