Terugroeping van Cora Product: Puree van sperziebonen en aardappelen van het merk Nature Bio

Cora Product gaat over tot een productrecall na een non-conformiteit. De puree van sperziebonen en aardappelen (2x 120 gram) van het merk Nature Bio bevat een te hoog gehalte aan nitraten. 

Beschrijving van de producten:

  • Product: Puree van sperziebonen en aardappelen (2x 120 gram)
  • Barcode: 325798232901
  • Merk: Nature Bio
  • Houdbaarheidsdatum (THT): 06/05/2023

Deze producten werden gedistribueerd in de Cora-supermarkten te La Louvière (7100), Chatelineau (6200), Hornu (7301), Rocourt (4000), Messancy (6780), Woluwe-Saint-Lambert (1200) en Anderlecht (1070

CORA besliste, in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) om deze producten terug te roepen. 

Klanten die deze producten hebben gekocht wordt gevraagd het niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar het zal worden terugbetaald.

In de tussentijd zijn deze producten uit de schappen van alle winkels gehaald.

"Wij bieden onze klanten onze oprechte verontschuldigingen aan voor dit ongemak en verzekeren hen dat wij de meest effectieve maatregelen nemen om dit soort incidenten te voorkomen. Elke klant die meer informatie wenst, kan contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling en contact opnemen met het nummer 071.69.95.24 of per e-mail op het volgende adres: alertes-retraits@cora.be."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven