Madaga en Spoony bundelen krachten

De bedrijven Madaga en Spoony bundelen hun krachten. 'Twee bedrijven van twee gepassioneerde vrouwelijke ondernemers die een ware match vormen. Want beiden hebben hetzelfde doel voor ogen: een gezonde toekomst voor alle kinderen. Én ze gebruiken daarbij dezelfde aanpak: van smaakontwikkeling en groenten eten een feestje maken! Spoony met haar pure producten in de online retail en educatieve programma 'de Gezonde Smikkelweken' voor op de BSO. Madaga met haar heerlijke kindermaaltijden en educatieve programma 'de Smaaksafari' voor op de kinderopvang. Zó zetten we samen een mooie stap in het realiseren van onze missie: nog meer kinderen spelenderwijs verliefd laten worden op gezond en lekker eten', zo staat in de toelichting die op de website van Spoony gepubliceerd is.

"Het vervlechten van gezonde voeding met vrolijke educatie is keihard nodig om écht verschil te maken. Samen met Madaga zijn we in staat om dit landelijk te bieden voor alle kinderen", zo reageert Phaedra Mensen, oprichtster Spoony.

"De combinatie is ijzersterk: een totaalaanbod voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar, waarmee we kinderopvang en ouders maximaal ontzorgen", aldus Ingrid Keller, oprichtster Madaga.

Voor meer informatie:
Spoony
meespelen@spoony.nl 
www.spoony.nl 

Madaga
welkom@madaga.nl 
www.madaga.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven