Bonvita ontvangt Lifetime achievement award tijdens Free From Functional & Health Ingredients Expo

Tholen - Bonvita sleepte vorige week de Lifetime achievement award in de wacht tijdens de Free From Functional & Health Ingredients Expo. Erik van Luyn, zelf op de beurs aanwezig namens Bonvita, geeft aan dat ze het zien als een mooie waardering voor hun trouw aan de beurs. "De beursorganisatie gaf aan dat we deze award mede hebben gekregen vanwege onze trouwe komst naar deze beurs. Ze zijn ooit begonnen in Freiburg. Daarna hebben we een keer op de Free From in Stockholm gestaan en daarna werd de beurs naar Brussel verplaatst. Sinds een aantal jaar vindt de Free From-beurs tweemaal per jaar plaats in Barcelona en Amsterdam. Al deze edities zijn wij van de partij geweest."

De stand van Bonvita. Links eigenaar Thijs Schuurman.

Voor Bonvita kwam de award zeker als een verrassing. “Hij werd aan het einde van de eerste dag uitgereikt. Zelf was ik eerlijk gezegd niet aanwezig bij de uitreiking. Ik heb wel even gekeken, maar het was zo druk daar dat ik weer terug naar de stand ben gegaan.”

Erik vertelt dat hij terugkijkt op een mooie editie. "Deze beurs is nooit groot en dat is hij ook nooit geweest, maar het mooie is dat iedereen er staat vanwege free from'. En dat geldt ook meteen voor alle bezoekers. Dit maakt het echt een goede vakbeurs. We hebben weer veel geïnteresseerde mensen gesproken en prima leads om op te volgen. En daar gaat het om."

Hij geeft aan dat het internationale karakter van de beurs voor Bonvita ook zeker een pluspunt is. "We kregen veel belangstelling voor combi van drop met chocolade uit Scandinavië, terwijl Zuid-Europese landen vooral enthousiast waren over het feit dat alle producten vegan zijn. In de stand hebben we het accent gelegd op onze drageeproducten, van kruidnootjes en cornflakes tot dropjes bessen, alles voorzien van een lekker laagje chocolade. Ook nieuw zijn de met hazelnootpraline gevulde tabletten. De verpakking is nog niet klaar maar de producten vielen goed in de smaak."

Toelichting beursorganisatie
Beursorganisator Expo Business Communications geeft in een persbericht aan: 'Bonvita heeft een grote verscheidenheid aan chocolade. Het smaakt niet alleen goed, maar de chocolade is Fair Trade, 100% veganistisch en glutenvrij. Het bedrijf gebruikt rijstmelk en geen koemelk. Dit maakt de chocolade 100% veganistisch en dit is de reden waarom dit bedrijf de Lifetime achievement award verdient heeft!'

Voor meer informatie:
Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
06 21833332
e.vanluyn@bonvita.com  
www.bonvita.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven