90% Biobeurs is geboekt

Nieuw initiatief tjijdens Biokennisweek: het Bio aanschuifdiner

De Biobeurs (onderdeel van de Biokennisweek 2023) leeft enorm in de markt. En dat kan maar één ding betekenen: de sector wil elkaar graag weer ontmoeten in de Brabanthallen in Den Bosch. Inmiddels is 90% van de standruimte verkocht, is er een prachtig gevuld programma zowel online als live én is er ruimte voor nieuwe initiatieven zoals het Bio aanschuifdiner. Er is een groot Italiaans paviljoen en het Techplein wordt dit jaar gesponsord door de Provincie Brabant. Naast thematours en Boer zoekt Boer live Tinder is er natuurlijk ook veel te proeven en te netwerken. De gehele catering in de Brabanthallen is natuurlijk biologisch… Ook de Bossche bollen.

90% Biobeurs is geboekt
Inmiddels hebben maar liefst 136 bedrijven zich ingeschreven als exposant. Dit betekent dat van de 3.244 vierkante meter Biobeurs nu 90% is geboekt. Bekijk hier de exposanten en hier de plattegrond van de Biobeurs. Stands kunnen nog worden geboekt tot en met 6 december.

Nieuw: schuif aan bij het Bio aanschuifdiner
Omdat samen eten verbindt en netwerken het allerbeste werkt met een gevulde maag, organiseren wij dit jaar een heerlijk Bio aanschuifdiner! We brengen de mooiste biologische producten samen zodat de chef hier een culinair 3 gangen shared dining menu van kan bereiden. Het diner is inclusief twee drankjes en de meeste producten zijn geleverd door de exposanten van de Biobeurs. Schuif je ook aan? Op woensdagavond 18 januari van 18.00 uur tot 20.00 uur. Er zijn maar 200 plekken dus wacht niet te lang met reserveren. Via de webshop kun je maximaal 4 kaarten bestellen. Heb je interesse in een groepsboeking? Stuur dan een mail naar info@bio-beurs.nl zodat kan worden gekeken naar de mogelijkheden. De prijs is 44,50 euro per persoon (inclusief BTW).

Klik hier voor meer informatie.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven