Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dolcillo cashew fermentino nieuw in de schappen bij Ekoplaza

Ekoplaza heeft vanaf deze maand Dolcillo in het assortiment; een nieuwe cashew fermentino met cranberries en pecannoten. Een biologisch, plantaardig voorafje of afsluiter van de maaltijd.

"Dolcillo is de nieuwste fermentino en biedt een unieke combinatie van smaken en texturen: het zoetzure van cranberries; de rijke, boterachtige smaak en de knapperigheid van pecannoten; en de typerend frisse zuurgraad van fermentino."



De kracht van eenvoud

Fermentino is een volledig natuurlijk, puur en 100% plantaardig product. Het ontstaat door de fermentatie van noten, met als enige toevoeging water en zout. "Tijdens het fermentatieproces blijven alle voedingskenmerken van noten behouden, waardoor fermentino een hoge voedingswaarde heeft. Noten leveren belangrijke mineralen en vitamines zoals ijzer en vitamine B1 en E. Verder leveren ze veel onverzadigd vet en eiwitten."  

Casa del Fermentino
Bij Ekoplaza zijn naast Dolcillo inmiddels zeven andere fermentini van Casa del Fermentino verkrijgbaar onder de namen Cicioni, Camelia, Fermè en Grattino. 

Voor meer informatie:
www.casadelfermentino.com/nl 

Publicatiedatum: