blijft 100 procent onafhankelijk

Overname van Lovechock door Pauwels Engineering

Lovechock heeft de krachten gebundeld met het Belgische familiebedrijf Pauwels Engineering. "De fusie van twee bedrijven, actief in de chocoladecategorie, belooft een nieuwe impuls te geven aan de chocolademarkt. Pauwels Engineering, een holdingmaatschappij via onder meer The Belgian Chocolate Group, heeft onlangs geïnvesteerd in een 'only Vegan' chocoladeproductiefaciliteit in Kroatië. Dankzij de ultramoderne machines zal Lovechock allerlei nieuwe en opwindende producten kunnen produceren", zo meldt het bedrijf.

Pauwels Engineering neemt Lovechock voor 100 procent over, maar blijft vertrouwen op de structuur van de kleine Nederlandse pionier, zodat Lovechock 100 procent onafhankelijk en in Amsterdam gevestigd blijft.

Er vinden veranderingen plaats met betrekking tot de productielocatie. De productievestiging in Heerhugowaard (NL) wordt gesloten. Alle Lovechock-producten zullen voortaan worden geproduceerd door
Belgian Gourmet d.o.o. (ook eigendom van Pauwels Engineering) in Kroatië. Alle door Belgian Gourmet d.o.o. vervaardigde producten, zowel merkproducten als merkloze producten, zullen door Lovechock worden verkocht en op de markt worden gebracht.

De nieuwe algemeen directeur van Lovechock wordt Adriaan Hoogmartens. Samen met Luc Laureys als operationeel manager van Belgian Gourmet d.o.o. en Franziska Rosario als marketing manager staat er dus een sterk team in de startblokken om Lovechock naar een hoger niveau te tillen. "Het team ziet vooral groeipotentieel in de uitgebreide technologische productiemogelijkheden en de ontwikkeling van innovatieve chocoladeproducten."

Voor meer informatie:
Lovechock
+31 (0)20 7609 100
info@lovechock.com 
www.lovechock.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven