Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Crisp wint Challengers50 als meest uitdagende bedrijf van 2022

"De wereld heeft uitdagers nodig. Challengers die de gevestigde orde laten zien hoe zaken anders, beter, sneller, goedkoper of duurzamer kunnen." MT/Sprout presenteert ieder jaar de Challenger50: een lijst met 50 eigenwijze koplopers die de wereld met deze gedachte vooruit helpen. "Wij zijn er supertrots op dat we zojuist verkozen zijn als #1 aanvoerder van de Challenger50-lijst. Want: we geloven in een missie die de wereld een beetje beter maakt. We zijn trots op de pijlers waarop we werden beoordeeld: klanten die sneller worden geholpen, betere producten en een duurzame transitie", meldt Crisp. 

MT/Sprout meldt dat de jury onder de indruk is van wat Crisp in vier jaar tijd heeft neergezet. Het bedrijf heeft aan de ene kant honderden leveranciers en aan de andere kant duizenden klanten. Dat bij elkaar brengen op een platform is operationeel gezien knap. "Het is goed doordacht en in alles af. De oprichters hebben een duidelijke visie en houden daaraan vast", zegt juryvoorzitter Ewald Smits. "Ze zijn er bovendien in geslaagd om een sympathiek merk op te bouwen." 

Klik hier om de lijst met de 50 meest uitdagende en innovatieve bedrijven van 2022 te bekijken. 

Publicatiedatum: