Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl opent nieuw distributiecentrum in La Louvière

Lidl België en Luxemburg heeft in La Louvière haar nieuwe distributiecentrum geopend. "In aanwezigheid van Willy Borsus (vice-voorzitter van Wallonië), Jacques Gobert (burgemeester van La Louvière), Caroline Descamps (IDEA) & CEO Matúš Gála, directeur Centrale Bereiken Evan Lesage & regiodirecteur Matthias Deleu werd ons nieuwe distributiecentrum in La Louvière ingehuldigd", aldus de supermarktketen op LinkedIn. 

Het logistieke platform, gelegen in industriezone Garocentre Magna Park te La Louvière, zal een totale oppervlakte hebben van 41.805m². Zo is er onder meer een koel- en vriesruimte voorzien van meer dan 15.500 m² en komen er een honderdtal laadkades. Het hele project vertegenwoordigt een investering van 75 miljoen euro, zo schreef Retail Detail eerder. Lidl geeft aan verheugd te zijn met de inhuldiging. "Een mijlpaal voor team Lidl."

Bron: Lidl

Publicatiedatum: