Nieuwe kerstbox met mini's

De mini-potjes Fiordifrutta fruitspread, Nocciolata hazelnootpasta en Mielbio honing van het Italiaanse familiebedrijf Rigoni di Asiago zijn nu ook in een speciale kerstverpakking verkrijgbaar: zes verschillende potjes van 25 gram in een cadeaudoos.

De kerstbox is geschikt voor onder de boom of om zelf de kerstontbijttafel nog mooier mee te maken. Zoveel mensen zoveel smaken. De box bevat biologische fruitspread, choco-hazelnootpasta en raw honing; ze doen het allemaal goed op croissants, toast, broodjes, brioche of mini pannenkoekjes in de vorm van een kerstboom. En ook op een kerstborrelplank combineren Mielbio en Fiordifrutta bijvoorbeeld goed met kazen.

In de Rigoni di Asiago Kerstbox zitten 6 verschillende potjes:

  • Fiordifrutta Aardbeien en wilde aardbeien
  • Fiordifrutta Bittere sinaasappelen
  • Fiordifrutta Kersen
  • Mielbio Sinaasappel
  • Mielbio Boshoning
  • Nocciolata

En de mini's van Rigoni di Asiago zijn ook in trioverpakking verkrijgbaar:

  • Nocciolata Trio (nieuw - drie keer Nocciolata)
  • Fiordifrutta Trio (drie verschillende smaken)
  • Mielbio Trio (drie verschillende smaken)

Nieuw: Nocciolata Trio.

Een groene kerst
Veel mensen hopen op een witte kerst, maar met de producten van Rigoni di Asiago wordt het juist een wat groener feest. Het familiebedrijf werkt uitsluitend met biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit en maakt producten die eerlijk zijn voor mens en milieu. Fiordifrutta fruitspreads zijn gemaakt van slechts drie ingrediënten: biologisch fruit, appelsap en natuurlijk pectine uit fruit. Nocciolata is een biologische chocolade-hazelnootpasta zonder palmolie en glutenvrij, gemaakt van hazelnoten, Trinitario-cacao en natuurlijk vanille-extract. Mielbio is pure, biologische, 100% Italiaanse single origin honing, die 'raw' genoemd mag worden omdat deze op kamertemperatuur, onverwarmd verwerkt wordt.

Verkrijgbaarheid
De Kerstbox heeft een adviesprijs vanaf €9,99 en staat tijdelijk bij Ekoplaza en zelfstandige speciaalzaken en natuurvoedingswinkels op het schap. De overige producten van Rigoni di Asiago zijn verkrijgbaar bij Ekoplaza, Odin, G&W GezondheidsWinkel, Marqt, speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en -drogisterijen.

Voor meer informatie: @rigoninederland en www.rigonidiasiago.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven