Presentatie 'Actieplan voor groei biologische productie en consumptie' volgt op een later moment

Tholen - Maandag 14 november staat dikgedrukt in de agenda van veel mensen die actief zijn in de biologische sector. Dit zou de dag zijn dat het 'Actieplan voor groei biologische productie en consumptie' gepresenteerd zou worden. Bronnen binnen de bio-branche melden echter dat het actieplan er vandaag niet komt. De presentatie volgt op een later moment.

De BioBorrel van aanstaande donderdag 17 november heeft het thema 'Actieplan voor groei biologische productie en consumptie'. Thomas van Hasselt, medeorganisator van de BioBorrel, bevestigt dat de BioBorrel gewoon doorgaat en dat Bernard van der Horst namens het LNV van de partij zal zijn. "Hij gaat tijdens de presentatie donderdag in op de inhoud van het actieplan. Het belooft een hele mooie avond te worden", aldus Thomas. Bernard is projectleider bij het ministerie van LNV en verantwoordelijk voor het opstellen van het actieplan.

Na de presentatie van Bernard zal hij met een panel in gesprek gaan. Het panel bestaat uit Roosmarijn Saat (eigenaar Gimsel Supermarkt en voorzitter Biowinkelvereniging), Michaël Wilde (directeur Bionext) en Douwe Monsma (biologisch akkerbouwer en voorzitter Biohuis).

Aanmelden voor de BioBorrel kan nog tot en met dinsdag 15 november.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven