Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bionext aanwezig op de Circulaire Beurs

Vandaag wordt in Den Haag de Circulaire Beurs gehouden. Deze beurs vindt plaats in de Fokker Terminal en is georganiseerd door RVO, BZK, IenW en Denk Doe Duurzaam. Bionext is aanwezig namens de biologische branche. "Sabine en ik spreken hier volop met inkopers werkzaam bij de overheid over de belangrijke bijdrage die biologische ondernemers leveren aan een eventueel duurzaam en circulair voedselsysteem. Het is voor ons bijzonder leerzaam omdat wij meer horen over de hordes waar men nu tegen aanloopt. Gelukkig komen ook de verschillende oplossingen voor deze uitdagingen aan bod", aldus Bionext-directeur Michaël Wilde.

Michaël Wilde en Sabine Horsting

Over de Circulaire Beurs
Een circulaire economie en een voorbeeldrol voor de rijksoverheid; 50% minder primaire grondstoffen in 2030 en 100% circulair in 2050. Gaat dat lukken? Als we ons hier met z’n allen - bedrijfsvoering van de rijksoverheid en het bedrijfsleven - sterk voor maken en niemand achterblijft, dan is dat mogelijk. Eén keten met eenzelfde doel voor ogen en waarbij elke schakel telt.



Om te kijken waar ze staan in dat proces organiseren RVO, BZK, IenW en Denk Doe Duurzaam de Circulaire Beurs 2022.

Publicatiedatum: