Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Markus Praat, wijnwinkels ASOP:

"In de biologische wijnen en natuurwijnen is een veel breder smaakpallet beschikbaar"

Markus Praat opende met hulp van Qredits zijn eerste wijnwinkel ASOP (ofwel A Sense of Place) in Haarlem en dit jaar kwam daar een tweede winkel bij in Amsterdam. Hij richt zich op natuurwijn en biologische wijnen. De grootste drijfveer voor de onderneming komt van zijn beste vriend. Die is tien jaar geleden naar Duitsland vertrokken om biologische wijnboer te worden. Ze spreken elkaar elke dag en praten over vrijwel niets anders dan wijn. Markus hoopt dat biologische wijn de standaard wordt in Nederland, al zijn we daar volgens hem nog wel een paar stappen van verwijderd. "En dat terwijl topwijnen eigenlijk vaak al biologisch zijn. Tussen kwaliteitswijnen en onze wijn zit amper verschil. Veel kwaliteitswijnen zijn al biologisch en zonder toevoegingen. Het is de supermarktwijn die wat mij betreft een beetje onder de maat is. In de biologische wijnen en natuurwijnen is een veel breder smaakpallet beschikbaar."

Klik hier voor het volledige artikel. 

En hier om naar de website van ASOP te gaan.

Bron: indebuurt Amsterdam

Publicatiedatum: