Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Erik van Luyn, Bonvita:

"Verkoop chocokruidnoten overtreft gewone kruidnootjes"

De afgelopen jaren was de trend al zichtbaar maar in de productie bij Bonvita is het nu overduidelijk: kruidnootjes met een laagje chocolade worden beter verkocht dan de gewone 'kale' kruidnootjes, zo concludeert Erik van Luyn namens Bonvita. "Binnen dit assortiment chocokruidnootjes wint dan de mix het van de overige soorten. Dit chocolateren gebeurt in een zogenaamde drageertrommel die er uit ziet als een soort cementmolen. Daarin wordt warme chocolade gesproeid terwijl de kruidnootjes ronddraaien. De chocolade stolt al draaiend en zo wordt de laag chocolade dikker en dikker."

Alle Bonvita producten zijn zoals vanzelfsprekend bio, vegan en glutenvrij met behoud van een goede smaak en bite. "De kruidnootjes zijn verfijnd gekruid, het is een heerlijk product. Dit jaar hebben we de kruidnootjes verpakt in een mooi kartonnen bakje, handig om te presenteren."

Erik geeft aan dat de Sinterklaasletters altijd een topper blijven. "Hierin is de trend dat klanten meer variatie vragen. Jaren geleden hadden we alleen een bruine rijstmelk letter S. Nu hebben we wit, bruin, puur, praline, grote gedecoreerde letters en kleine gemengde lettertjes. Steeds meer keuze, dat is wat Sint graag wil."

Voor meer informatie:
Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
06 21833332
e.vanluyn@bonvita.com 
www.bonvita.com 

Publicatiedatum: