Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odd.Bot klaar voor verdere opschaling

Wageningen University & Research (WUR) heeft de prestaties van de robot Quirky van Odd.Bot gevalideerd en het resultaat is: ver voorbij de tachtig procent onkruidverwijdering. "Dit maakt dat we nu klaar zijn voor verdere opschaling! Op dit moment maken we een selectiekeuze uit de vele aanmeldingen voor het voorlopers programma zodat we volgend jaar onze eerste klanten kunnen bedienen", staat in de Odd.Bot Nieuwsflits.

Twee armen
Dit is zeker niet de enige ontwikkeling rond Odd.Bot. Tussen diverse demo’s en masterclasses (op 9 november op het Symposium Smart Farming in de Botanische Tuin aan de Zuid-as in Amsterdam en donderdag op het landelijke netwerkevent van Invest in Holland op het Aviodrome in Lelystad) zijn ze ook druk met het maken van nieuwe robots. "Voor 2023 bouwen we nu twee robots met twee armen waarmee we weeding-as-a-service gaan aanbieden. Samen met de voorlopers valideren we de beste pricing en go-to-market-strategie waarbij Wageningen Universiteit ons begeleidt in het 1:1 vergelijken van onze performance met die van de handwieders."

Voor meer informatie: martijn@odd.bot en www.odd.bot 

Publicatiedatum: