Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Henri Willig wint drie prijzen tijdens de World Cheese Awards in Wales

Ruim 4000 kazen uit 42 landen werden gekeurd tijdens de World Cheese Awards, dat op woensdag 2 november is gehouden in Wales, Verenigd Koninkrijk. Twee biologische Goudse kazen van Henri Willig wonnen zilver en brons, en ook de reeds veelgeprezen Tremendous Truffle koekaas werd bekroond met zilver.

De kazen zijn door internationale kaasexperts beoordeeld op textuur, consistentie en in het bijzonder de smaak.

  • Zilveren award voor de Henri Willig Biologische Gouda Jong
    De Henri Willig Gouda Jong is bekroond met een zilveren award. Deze kaas kenmerkt zich door de volle, romige smaak.
  • Zilveren award voor de Henri Willig Tremendous Truffle
    Aan deze romige koekaas is verse zomertruffel toegevoegd. Onze kaasmakers hebben de smaak perfect uitgebalanceerd waardoor de romige kaas een subtiele smaak van truffel bevat.
  • Bronzen award voor de Henri Willig Biologische Gouda Oud
    Deze kaas wordt geroemd om de volle romige smaak, pikant en met witte rijpingskristallen.

Voor meer informatie:
Henri Willig
Hoogedijk 8
1145 PM Katwoude
www.henriwillig.com 

Publicatiedatum: