Voor ondernemers uit Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk

Samen Circulair: 21 november bij 't Schop

Ondernemen in deze tijd is niet altijd makkelijk. Stijgende grondstofprijzen, minder en duurder personeel en de energieprijzen zijn voorlopig niet stabiel. Door circulaire keuzes te maken, kun je ook geld besparen. Denk aan beter inkopen, meer gebruiken en minder weggooien. Deze keuzes maken je bedrijf niet alleen toekomstproof, maar leveren soms ook geld op. En dat is handig in deze dure tijd.

Wil je inspiratie opdoen? Kom dan naar Samen Circulair. Dat is een middag vol praktijkvoorbeelden en verhalen over circulair en duurzaam ondernemen in de food. Speciaal voor ondernemers uit Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk.

Geïnteresseerden zijn welkom op maandag 21 november bij Biologische Boerderij 't Schop van 14.00 uur tot 17.00 uur. Samen met experts en andere ondernemers zal bedacht worden hoe minder voedsel kan worden verspild. Er zullen ook nieuwe onderwerpen en technieken besproken worden waar men niet zo snel aan denkt. 

Programma

  • Intro en welkom door de Hilvarenbeekse wethouder.
  • Expert Circulaire Economie Vincent van Rijsewijk (Up New van Midpoint Brabant) prikkelt en inspireert over het waarom en hoe van circulair ondernemen.  
  • Jan van den Broek (eigenaar Bioboerderij ’t Schop) en John de Bruijn (eigenaar van Het Wijnkwartier) vertellen over hun ervaringen met circulair ondernemen.
  • Ideecafé: wie heeft een circulair idee? Wie haakt daarop aan? Wat heb je nodig?
  • Borrel: napraten en borrelen tot 17.00 uur.

Locatie: Bioboerderij ’t Schop, Esbeekseweg 2, 5081 ED Hilvarenbeek.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven