Vergeet de Coca-Cola kersttruck. Hier is Groenbezorgen!

Eerder was het pas kerst, als je de Coca-Cola kersttruck had gespot. Met al die lampjes én natuurlijk het heerlijke ‘Holidays are coming’ op de achtergrond. Maar die tijd is voorbij. Want Groenbezorgen uit Uden lanceert een compleet vernieuwde versie van de Coca-Cola video én song. Waarin licht en samen zijn nog steeds een hoofdrol spelen.

Vrolijk én serieus
'Groenbezorgen brengt het' is een echte feel good video, die goed past bij de magische weken voor kerst. Vol verwachtingsvolle kindergezichten, vrolijk glimlachende koeriers en blije klanten. En licht en kerstbellen, natuurlijk. "Positiviteit, gezelligheid en warmte uitdragen is dan ook ons doel", aldus Thijs Alofs, mede-eigenaar van Groenbezorgen. "Omdat die woorden passen bij ons als bedrijf, en de manier waarop we met onze klanten omgaan."

Naast de 'happy feeling' heeft de video ook een serieuze insteek. "Vorige winter kregen we van onze koeriers én van mensen op straat te horen dat bezorgers 's avonds niet altijd goed zichtbaar waren", vertelt Thijs. "Daar moesten we natuurlijk iets mee. We vliegen in een behoorlijk tempo met een bakfiets vol pakketten over de weg. En daarbij staan duurzaamheid en veiligheid altijd voorop."

Samen sterk
Thijs en zijn tweelingbroer en mede-eigenaar Ruud gingen in gesprek met Tronix Lighting. Samen kwamen zij tot een innovatieve manier om de bakfietsen van Groenbezorgen te verlichten. Veilig, met verschillende kleuren lichtstrips om de fiets én de bak, met een lichtval tot 50 centimeter op de grond rondom. Duurzaam, vanwege het gebruik van enkel energiezuinige led-armaturen.

Ruud en Thijs zijn trots op het resultaat. "Onze koeriers kunnen zelf veilig en groen op pad. En ze zijn goed zichtbaar voor alle inwoners van regio Uden, Veghel en Oss: het gebied waar Groenbezorgen actief is. Verder hopen we iedereen met de video een klein geluksmomentje te geven. Want daar draait het toch om in deze donkere wintertijd: elkaar blij maken."  

De video 'Groenbezorgen brengt het' bekijk je hier:

Voor meer informatie: info@groenbezorgen.nl en www.groenbezorgen.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven