Doorstart Liek Eindhoven door Foodcoop Odin

Afgelopen vrijdagavond 21 oktober heeft Angelique Wijnen de sleutels van haar winkel Liek overgedragen aan de directie van Odin en neemt daarmee afscheid van haar winkel. De winkel wordt daarmee de 31e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat vanaf 26 oktober verder onder de naam Odin Eindhoven.

Liek werd medio 2020 geopend door Angelique Wijnen. Onder haar leiding zijn de winkel en horeca uitgegroeid tot een gezellige en toegankelijke plek met een goede bekendheid in Eindhoven en omgeving. Afgelopen week is het faillissement aangevraagd. "Het zal tijd kosten om het verlies te verwerken", zegt Angelique. "Maar ik ben vooral trots en dankbaar dat ik Liek tot een succes heb kunnen maken, hoe gek dat ook klinkt in een faillissement. Dat Odin het gedachtengoed van Liek voortzet is een fijne gedachte. En niet
alleen voor mij, maar ook voor de lieve medewerkers en voor de klanten en gasten die hierdoor kunnen blijven genieten van een prachtige fijne plek, met echt en eerlijk eten."

Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): "De reden van de doorstart heeft een enorme impact op Angelique en haar team. Op de avond dat Angelique het team informeerde voelde ik het verdriet en de enorme betrokkenheid van de mensen. Ik ben dan ook blij dat we met
deze medewerkers verder mogen. Overigens kenden we Liek al, omdat we vanuit onze groothandel producten leverden. Ondanks de verdrietige aanleiding hebben wij er ontzettend zin in om de winkel van Angelique voort te zetten en verder uit te bouwen."

Vertrouwde gezichten en vertrouwd assortiment
De winkel en proefkeuken is maandag en dinsdag een dagje dicht om een aantal noodzakelijke aanpassingen te doen. Woensdag 26 oktober is iedereen weer van harte welkom. De vertrouwde medewerkers van het team van Liek komen, als zij dat ook willen, in dienst bij Odin, aangevuld met enkele nieuwe gezichten van Odin. Klanten kunnen overigens ook nu al gebruik maken van de Odin Bezorgdienst voor het thuis bezorgen van online bestelde boodschappen in Eindhoven en omgeving.

Lid en mede-eigenaar coöperatie
Net als in de andere Odin-winkels kunnen ook klanten van de winkel in Eindhoven lid worden van coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op hun
biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar nu al via Odin.nl.

Voor meer informatie: communicatie@odin.nl en www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven