Terugroeping Delhaize gepelde amandelen Bio (250 gram)

Delhaize roept de gepelde amandelen Bio (250 gram) van het eigen merk terug. Delhaize vraagt haar klanten om onderstaand product niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt. Delhaize heeft in overleg met het FAVV besloten om dit product uit de verkoop te halen en terug te roepen van bij de consument wegens een te hoog gehalte aan blauwzuur.

Info product:

Naam : gepelde amandelen Bio (250 gram)
Merk : Delhaize
EAN code : 5400112327555
Ten minste houdbaar tot : 17/02/2023
Periode van commercialisatie : 24/05/2022 tem 12/08/2022 inclusief

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

Raadgevingen en informatie voor de consumenten:

Wat indien u het product reeds gekocht heeft? Gelieve dit product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. De goederen worden terugbetaald.

Voor meer informatie: 0800/95 713


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven