Jacqueline de Kool treedt toe tot directie foodcoop Odin

Sinds maandag 10 oktober 2022 is het team van bestuur en directie van biologische coöperatie Odin uitgebreid met Jacqueline de Kool (56 jaar). Jacqueline is sinds september 2019 werkzaam bij Odin als commercieel manager. Binnen de directie heeft Jacqueline nu de rol van commercieel directeur.

Veel ambitie en uitdagingen
Odin heeft voor de komende jaren veel ambities, maar ziet ook veel uitdagingen in de biologische sector. Met de toevoeging van Jacqueline de Kool aan het bestuur en de directie kan Odin zijn slagkracht in deze periode vergroten en de managementtaken beter verdelen.

Directie Odin
De directie van Odin bestaat uit vier personen. Jacqueline de Kool zal de komende tijd onder meer de verantwoordelijkheid voor de Odin winkels overnemen van directielid Merle Koomans van den Dries. Merle zal zich in haar rol van algemeen directeur meer focussen op organisatievraagstukken, community-ontwikkeling en -positionering en zichtbaarheid. Theo Boon is directeur source en supply. Serge van Lier is uittredend financieel directeur. Zijn functie zal opnieuw worden ingevuld.

Biologische foodcoop Odin
Odin is de grootste biologische foodcoop van Nederland en bestaat sinds 1983. Consumenten kunnen lid worden van de coöperatie en hebben inspraak in het beleid via de ledenraad. Odin heeft een groothandel en een bezorgdienst. De producten van Odin worden door winkels en horeca in Nederland en België verkocht. Ook heeft Odin 29 eigen winkels, een imkerij en een boerderij voor zaadteelt & plantenveredeling. Alles 100% biologisch en het liefst biodynamisch.

Voor meer informatie: www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven