Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking geïntensiveerd

Farmy voegt Alnatura toe aan haar assortiment

Farmy's online markt levert nu producten van het Duitse biologische merk Alnatura. Zo breidt Farmy vooral haar gezinsvriendelijke biologische assortiment uit. Tegelijkertijd ontwikkelt Farmy Solutions digitale oplossingen voor de bezorgdiensten van Alnatura in Duitse steden.

Het in Zürich gevestigde Farmy distribueert nu via haar postorderbedrijf producten van het in Darmstadt gevestigde biologische merk Alnatura. De voedselbezorgdienst en Alnatura intensiveren zo hun samenwerking, zo staat in een persbericht. Farmy Solutions, de IT-afdeling van Farmy, heeft de bezorgdienst van acht Alnatura-winkels in Berlijn en Frankfurt am Main gedigitaliseerd.

"Voor de lancering van de bezorgservice van Alnatura in Duitsland was de volgende logische stap de opname van Alnatura-producten in het Farmy-assortiment", aldus het persbericht. Tegen het einde van het jaar zullen in totaal 15 winkels in Duitsland beschikken over een digitale oplossing van Farmy Solutions voor hun bezorgdienst.

Farmy international wil met Farmy Solutions haar tweede pijler als IT-dienstverlener verder uitbreiden. "Met Alnatura hebben we een ideale partner gevonden voor de lancering van onze digitale toolbox voor online voedseldistributie. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de positieve vooruitgang tot nu toe", aldus Julian Hens, Managing Director bij Farmy Solutions.

Publicatiedatum: