Nordic Organic Food Fair roept Polen uit tot 'Land van het Jaar'

De Nordic Organic Food Fair heeft Polen uitgeroepen tot 'Land van het Jaar' voor haar 10-jarige jubileumeditie, die plaatsvindt in Malmö-Mässan op 16-17 november. De beurs wordt beloond met een speciale openingsceremonie, twee Poolse paviljoens, live kookdemonstraties en twee seminars over de opkomst van biologisch in Polen.

Event Director, Melina Viking: "Dankzij de sterke betrokkenheid en samenwerking tussen verschillende Poolse organisaties zit de biologische voedselproductie in Polen in de lift. Dit is een groeiende markt die naar verwachting tegen 2030 een marktaandeel van 10% zal bereiken. Bovendien krijgt het Poolse segment van natuurlijke en biologische cosmetica steeds meer erkenning en zijn jonge innovatieve bedrijven sterk in opkomst op de wereldmarkt. Dit zijn slechts enkele redenen waarom wij met trots aankondigen dat Polen tijdens het evenement van dit jaar de titel 'Land van het Jaar' zal krijgen."

Openingsceremonie
De opening van de beurzen wordt gevierd met het doorknippen van een speciaal lint met de Poolse ambassadeur in Zweden, Joanna Hofman, en de uitreiking van een 'Land van het Jaar'-diploma door algemeen directeur van Diversified Communication, Carsten Holm.

De openingsceremonie begint op 16 november om 9:30 uur in MalmöMässan.

Twee Poolse paviljoens
Natuurlijke, biologische en duurzame producten groeien in Polen en worden een lucratieve markt, vooral bij bewuste consumenten. Eco Living Scandinavia (samen met Nordic Organic Food Fair) zal de beste keuze van Poolse schoonheid, huidverzorging en persoonlijke verzorging tonen op een speciaal Pools paviljoen. En het allerbeste Poolse eten en drinken is te ontdekken op de Nordic Organic Food Fair. Merken die hier aan bod komen zijn onder andere: Lyofood, Polska Ekologia, PPH Maxpol, IsoFit, AG Essentials, 4 Szpaki, Natural Baby Care, Simply More Mikolaj Lopatto,HAGI, Balviten Glutenfree, Tabit, Actic, Fresh Factory, LEI food&drinks, Limeko S.C., Appolonia, Eurowafel, ZPS 'Jamar' Szczepaniak, Lestello, en MLB Biotrade.

Kansen voor de Zweedse markt
In het gratis seminarprogramma van de beurs worden de belangrijkste trends en kansen voor Poolse producten in Zweden belicht. Op 16 november vindt om 14:00 uur op het Organic Talks-podium 'The rise of Polish Organic and opportunities on the Swedish market' plaats. En 'Trends from the Swedish and Polish beauty markets. Key differences and similarities' vindt plaats op 16 november om 11:00 uur op het Eco Living Talks podium.

Daarnaast zullen er gedurende de twee dagen een reeks kookdemonstraties plaatsvinden die laten zien hoe professionals in de foodservice biologische Poolse voedingsmiddelen en dranken kunnen gebruiken voor hun menu's of etablissementen.

Registreer voor een gratis trade ticket
Nordic Organic Food Fair (samen met Eco Living Scandinavia) keert op 16 en 17 november terug naar Malmö-Mässanm, Zweden. Dit jaar viert de beurs haar 10-jarig bestaan met een gloednieuwe look en vier opgefriste themazones: Plant Based Show, Natural Beauty Show, Natural Health Show en de Free from Trail.

Voor meer informatie (en registratie voor gratis trade ticket): www.nordicorganicexpo.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven