Duurzaam snackmerk John Altman bouwt verder met nieuwe eigenaar

Vanaf 3 oktober 2022 gaat John Altman verder met een nieuwe investeerder en aandeelhouder. Arnoud Francken, tevens eigenaar van Yumami Foods BV, is de nieuwe eigenaar. Arnoud Francken: "We willen de consument blijven verrassen met lekkere en verantwoorde tussendoortjes."

Arnoud heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen de food business met zijn theebedrijf Axxent, Masters in Tea, dat in 2019 succesvol werd verkocht. Met zijn kennis en ervaring heeft Arnoud de ambitie om het bedrijf John Altman verder te laten groeien. "Na de verkoop van Masters in Tea in 2019 was ik op zoek naar een merk dat de hartige productcategorie kan verrijken." De zussen Julie en Marie Claire van der Lande zagen in 2015 kansen in het schap van tussendoortjes en snacks, dat gedomineerd werd door producten met onnodige toevoegingen en ongezonde ingredi├źnten. "Met John Altman zijn zij ingesprongen op deze kans, door nieuwe snacks te lanceren die verrassend, beter en lekkerder zijn. Julie en Marie Claire hebben een mooi en duurzaam merk gebouwd, waar we komende jaren graag mee gaan uitpakken", aldus Arnoud.

John Altman wil de wereld beter laten snacken
Arnoud vertelt dat John Altman een eigentijdse hippie uit San Francisco is die graag liefdevolle tussendoortjes uitdeelt. "Hij maakt heerlijke biologische popcorn en lekkere notenmelanges voor de bewuste consument. Maar dat is nog niet alles, bij John Altman hebben ze ook een duurzame missie; zo besteden we 1% van onze omzet in het planten van bomen."

Verkrijgbaarheid
De producten van John Altman zijn te vinden in diverse verkoopkanalen, waaronder online (Amazon, Bol.com, webshop), out-of-home (cateraars, kantines, HelloFresh, Shell, en dergelijke),
groothandels (Hanos, Orderchamp, en dergelijke) en Quick Commerce (Crisp, Flink, Getir, en dergelijke).

Voor meer informatie: 
Arnoud Francken
John Altman
+31(0)6 53399533
arnoud@johnaltman.nl 
www.johnaltman.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven