Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-slagerij Meert in Lokeren sluit de deuren

Bio-slagerij Meert in Lokeren heeft op 30 september de deuren gesloten. Na meer dan 40 jaar hebben Luc Meert en Micheline Van Buynder besloten om te stoppen met de slagerij. Luc en Micheline pionierden als derde generatie als één van de eerste en enige biologische slagers in Vlaanderen. Ze hebben meer dan een jaar tevergeefs gezocht naar een geschikte overnamekandidaat, werd vorige maand op facebook gemeld. Ze danken in het bericht alle klanten voor het jarenlange vertrouwen, sommigen waren zelfs enkele decennia vaste klant.

"Na meer dan een jaar zoeken naar een gelijkgestemde ziel, waar we onze kennis aan hoopten door te geven, moeten we met spijt in het hart toegeven dat dit een utopie was. Er is blijkbaar geen interesse meer om een mooie stiel uit te oefenen. We hebben ons meer dan 40 jaar met volle overgave aan de slagerij en onze superklanten gegeven. Wij zijn nu toe aan een nieuwe, rustigere fase in ons leven. De fysieke inspanning wordt te zwaar om nog langer te blijven volhouden", meldden Luc en Micheline aan de klanten op facebook.

Voor meer informatie: bioslagerijmeert@gmail.com en www.bioslagerijmeert.wixsite.com

 

Publicatiedatum: