De Bolster laat recente introducties en nieuwe schoningslijn zien tijdens Open Dagen

Vorige week vonden de De Bolster Open Dagen plaats in Epe. Een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen in biologische rassen en persoonlijk met de experts van De Bolster te spreken.

De Bolster werkt continu aan de veredeling van nieuwe rassen - zowel openbestoven als F1-hybriden. Klanten uit binnen- en buitenland kregen de kans om het nieuwste assortiment van De Bolster en de recente introducties te zien. Vooral de eigen veredelingslijnen voor winterpompoenen en tomaten bleken populair. Bezoekers konden ook kennismaken met de nieuwe cherrytomaat 'Bronzy' en snacktomaat 'Ormato' en kregen een voorproefje van de komende introducties van winterpompoen en rucola.

De Bronzy. 

De droom van De Bolster is 100% biologisch zaad voor een toekomstbestendige landbouw. De medewerkers van De Bolster werken er hard aan om voldoende beschikbaarheid van hoogwaardige zaden te garanderen. Zo is onlangs een gloednieuwe schoningslijn geopend die bezoekers tijdens de Open Dagen konden bekijken.

Het demoveld met onder andere pompoenen. 

"Als veredelaars, producenten en distributeurs spelen we allemaal een sleutelrol in het waarborgen van een duurzame toekomst voor de voedselproductie over de hele wereld. En daarom was het zo geweldig om elkaar weer te ontmoeten en elkaar persoonlijk te spreken. Hopelijk tot volgend jaar!", zo bedankt De Bolster de bezoekers op LinkedIn.

Nog meer pompoenen. 

De Bolster van bovenaf gezien. 

Voor meer informatie:
De Bolster biologische zaden
Oude Oenerweg 13
8161 PL Epe
0578 621433
info@bolster.nl 
www.bolster.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven