Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw in deze serie: Lavendel shampoo

Urtekram speciaal-shampoos in opgefriste jas

"Iedereen weet dat Scandinaviƫrs goed zijn in het ontwikkelen van mooie producten. Denk aan Stokke kinderstoelen en de meubels van Ikea. Pure vormen, vaak met een hoog duurzaamheidsgehalte. Het is dan ook niet voor niets dat het Deense Urtekram al jaren wordt geroemd om haar design. Kleurrijk, duidelijk en toch sfeervol. Een troetelmerk wordt het ook wel genoemd. Het Deense bedrijf dat al sinds de jaren zeventig verzorgingsproducten produceert, is ver als het gaat om duurzaamheid. De flessen, doppen en labels zijn allemaal van hetzelfde op planten gebaseerde materiaal gemaakt. Daardoor zijn de verpakkingen in zijn geheel recyclebaar", vertelt Ramon van Huffelen namens Natrada.

Inmiddels heeft Urtekram een paar wijzigingen doorgevoerd in de serie met de functionele shampoos en conditioners. "Met de aanpassing heeft de serie een fijne opfrisbeurt gekregen. Daarnaast zijn er twee nieuwe producten toegevoegd aan deze serie. De Lavendel shampoo groot en de Lavendel Shampoo klein maken deze serie nu nog completer. De lavendel shampoo is een aanvulling op de bestaande Lavender Rise and Shine en vervangt die dus niet. Het spreekt voor zich dat de producten voldoen aan het EcoCert keurmerk."

Het totale assortiment met de speciaal-shampoos bestaat nu uit:

  • Tea tree
  • Lavendel
  • Kamille 
  • Rhassoul
  • Rzoemarijn 
  • Brandnetel

Voor meer informatie: informatie@natrada.nl en www.natrada.nl 

Publicatiedatum: