Donderdag 6 oktober:

Documentaire 'Boeren met de Natuur' op groot scherm in Elkerlyc

Inmiddels is de documentaire van Lout Donders over 't Schop - 'Boeren met de Natuur' - een aantal keer vertoond op Omroep Brabant. "Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar het was wel een verkorte versie om hem passend te maken voor de programmering. Gelukkig is hij 6 oktober wel volledig te zien op groot scherm in CC Elkerlyc in Hilvarenbeek", zo staat in de nieuwsbrief van 't Schop.

Op de website van CC Elkerlyc staat de volgende toelichting over de documentaire: 

Journalist Lout Donders is al een tijd vrijwillige worstmaker bij Bioboerderij 't Schop. Hij kreeg het idee om een documentaire te maken over het dagelijkse reilen en zeilen op de boerderij. Met cameraman Erwin Danklof en geluidsman Ron Schuurkens heeft hij een aantal dagen op de boerderij gelogeerd en opnamen gemaakt van de werkzaamheden. Hij heeft ook verschillende mensen geïnterviewd. Over het biologische landbouwsysteem, de bedrijfsopvolging en nog veel meer zaken. Het resultaat is een schitterende documentaire met fantastische beelden over de manier van werken op en rond de bioboerderij en de mogelijkheden om te boeren dichtbij de natuur. Kom je ook kijken op donderdag 6 oktober in Elckerlyc? 

De entreeprijs is € 7,50 en inclusief een consumptie na afloop in de foyer. Er wordt ook voor een lekker hapje gezorgd door de bioboerderij. 

Klik hier voor meer informatie en om kaartjes te bestellen. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven