Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Aurora introduceert roodflora-kaas in Nederland

Familiekaasmakerij Aurora kaas GmbH heeft een nieuwe roodflora-kaas ontwikkeld. Precies op tijd voor de grote Duitse Bio-beurzen BioNord en BioSüd introduceert de familiekaasmakerij Aurora hun nieuwe kaassoorten. Het bijzondere van de nieuwe kaassoorten is het rijpingsproces. De kazen worden met de hand geaffineerd met een roodfora en verschillende toevoegingen zoals honingklaver of appelstroop. Dit geeft de karakteristieke smaak en smedige structuur aan de kaas.

"Met deze kaas is er weer een mijlpaal in onze bedrijfsgeschiedenis gezet", daarvan is oprichter Harry ten Dam overtuigt. "Mijn vrouw en ik zijn trots, dat onze kinderen ons familiebedrijf met creativiteit en passie voortzetten. Zoals wij het meer dan 40 jaar geleden hebben opgericht."

De nieuwe kazen worden in de moderne kaasmakerij in het Duitse Kranenburg gemaakt en in het rijpingslokaal in het Nederlandse Ven-Zelderheide handmatig tot de perfecte rijping verzorgt.

Voor meer informatie: info@aurora-kaas.com en www.aurora-kaas.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven