Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aurora introduceert roodflora-kaas in Nederland

Familiekaasmakerij Aurora kaas GmbH heeft een nieuwe roodflora-kaas ontwikkeld. Precies op tijd voor de grote Duitse Bio-beurzen BioNord en BioSüd introduceert de familiekaasmakerij Aurora hun nieuwe kaassoorten. Het bijzondere van de nieuwe kaassoorten is het rijpingsproces. De kazen worden met de hand geaffineerd met een roodfora en verschillende toevoegingen zoals honingklaver of appelstroop. Dit geeft de karakteristieke smaak en smedige structuur aan de kaas.

"Met deze kaas is er weer een mijlpaal in onze bedrijfsgeschiedenis gezet", daarvan is oprichter Harry ten Dam overtuigt. "Mijn vrouw en ik zijn trots, dat onze kinderen ons familiebedrijf met creativiteit en passie voortzetten. Zoals wij het meer dan 40 jaar geleden hebben opgericht."

De nieuwe kazen worden in de moderne kaasmakerij in het Duitse Kranenburg gemaakt en in het rijpingslokaal in het Nederlandse Ven-Zelderheide handmatig tot de perfecte rijping verzorgt.

Voor meer informatie: info@aurora-kaas.com en www.aurora-kaas.com 

Publicatiedatum: