Natexpo Lyon: 10.177 bezoekers uit de biologische sector samengebracht gedurende 3 dagen

Op een moment dat biologische sector te maken heeft met veel onzekere omstandigheden, kan de beursorganisatie terugkijken op een succesvolle editie van Natexpo Lyon. De nieuwe opzet van de beurs, verspreid over drie in plaats van twee dagen, maakte haar beloften waar en noteerde van zondag 18 tot en met dinsdag 20 september gezonde bezoekersaantallen, met 10.177 bezoekers uit de biologische sector op het evenement, 27% meer dan de vorige editie in Lyon in 2020.

Om de dynamiek te verlengen is Natexpo Digital nog open tot 30 september 2022. Dit platform, dat tot nu toe al een duizendtal interacties heeft gegenereerd, maakt het mogelijk om online verder te discussiëren en uit te wisselen tussen exposanten en bezoekers. Natexpo maakt zich nu op voor de volgende editie in Parijs van 22 tot 24 oktober 2023, waar al een heleboel nieuwe ontwikkelingen op stapel staan.

Alle schakels van de biologische keten vertegenwoordigd, van ingrediënten tot retail
Het enthousiasme van de professionals op deze editie bewijst de primaire positie die Natexpo voortaan inneemt in de jaarlijkse bijeenkomsten gewijd aan de biologische sector. Marktspelers uit Frankrijk en het buitenland en met allerlei achtergronden hebben deelgenomen aan dit evenement. Van starters en nieuwkomers op de markt tot traditionele spelers en merken die inzetten op biologisch, tot grote retailmerken, iedereen maakte de reis vanuit heel Frankrijk en uit vele andere landen van de wereld om een allesomvattend beeld te krijgen van de nieuwste biologische ontwikkelingen, allemaal op één locatie. Deze stijging komt overeen met de evolutie van de bezoekersaantallen: 1.800 exposanten en merken namen deel aan dit belangrijke evenement voor de sector, waardoor 25% meer tentoonstellingsruimte werd geboekt in vergelijking met 2020.

Voor meer informatie: www.natexpo.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven