Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

"Extra opbrengsten investeren we in het omlaag brengen van de externe kosten in de keten"

Pilot met True Pricing bij Triodos

Triodos Bank is deze week samen met cateraar Vermaat een pilot gestart met True Pricing: hierdoor krijgen medewerkers bij het afrekenen van melk, eieren en croissants in het bedrijfsrestaurant de keus tussen het betalen van de werkelijke of reguliere prijs.

De True Price pilot loopt de komende 3 maanden in de Triodos-kantine, en in die van 12 andere bedrijfsrestaurants. "De Universiteit van Wageningen onderzoekt dan het gedrag en de reacties van onze medewerkers op de true price van melk, eieren en croissants. Wat er gebeurt met de extra opbrengsten? Die worden geïnvesteerd in het omlaag brengen van de externe kosten in de keten. Wij doen dat in samenwerking met onze leverancier en klant De Veldkeuken die brood levert voor ons restaurant." 

Bron: LinkedIn Triodos Bank


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven