Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2022-editie van Natexpo in Lyon zit erop

De 2022-editie van Natexpo, de internationale vakbeurs die al meer dan 60 jaar is gespecialiseerd in de biologische sector, heeft vorige week in Lyon plaatsgevonden (22-24 september). 

De 2022-editie van de Natexpo was een belangrijk evenement voor de biologische sector, georganiseerd door Natexbio/La Maison de la Bio. In totaal zijn 1800 exposanten en vertegenwoordigers van merken en professionals binnen de biologische sector in Frankrijk en daarbuiten, voor deze editie voor het eerst bijeengekomen, een 3-daags evenement.

Op het programma stonden meer dan 200 conferenties, workshops en demonstraties, georganiseerd om bezoekers "de biologische trends van dit jaar te laten ontdekken".

Al bijna 60 jaar is Natexpo een belangrijke beurs voor alle marktdeelnemers, waar telers, fabrikanten, vertegenwoordigers van verwerkingsbedrijven, distributeurs en andere specialisten binnen de sector in Frankrijk en daarbuiten bijeenkomen.

Klik hier om het fotoverslag van Natexpo Lyon 2022 te bekijken (van Freshplaza.fr).

Na een uitzonderlijke groei in 2020, zit de biologische markt voor AGF-producten momenteel in een lichte dip. Wel is er – vergeleken met 2019 – volgens de gegevens van het Franse Agence Bio onlangs een stijging van de consumptie per huishouden (+11,4%) geconstateerd. De populariteit van biologische producten lijkt te verschuiven naar die voor lokale producten, too-good-to-go-producten en ethische producten.

Klik hier om de het fotoverslag van Natexpo Lyon 2022 te bekijken (van Freshplaza.fr). 

Publicatiedatum: