Plasticvrije amenity kit voor KLM's premium economy class passagiers

Tandpasta tabletten uit een glazen potje en bamboe tandenborstels. Het zijn de twee vlaggenschepen waarmee Happy Tabs en Bamboovement onze oceanen beschermen en toekomst groener kleuren. Het zijn alternatieven waarmee we voorgoed afstand kunnen nemen van ouderwetse en onnodige plastic producten. Zoals plastic tandpasta tubes en tandenborstels. Sinds begin september zitten deze tandpasta tabletten en bamboe tandenborstels in een amenity kit die KLM aan haar premium econonmy class passagiers overhandigt. 


Een potje tandpasta tabletten met een bamboo tandenborstel. Credits: Bamboovement

Gebundelde krachten
Waar de nadruk bij Bamboovement ligt op het creëren van een one-stop verzorgingsproductenshop, focust Happy Tabs zich volledig op één productcategorie: plasticvrije mondverzorging. Beide merken hebben een assortiment voor een uitgebreide doelgroep. Zowel zakelijk als particulier is bij hen aan het juiste adres.

De missies van de twee Noord-Hollandse startups kennen vele gelijkenissen en zouden kunnen worden samengevat in 'mensen inspireren om dagelijkse duurzamer te leven'. Dit heeft Happy Tabs en Bamboovement ertoe gebracht hun krachten te bundelen. Want samen sta je sterker en al helemaal als het over het redden van onze toekomst gaat.

Het gaat om een samenwerking die het op grote schaal mogelijk maakt om plasticvrije amenities te bieden aan gasten en passagiers. Dit biedt een uitkomst voor gastverblijven en langeafstand vervoerders die duurzamer willen en moeten opereren. Denk hierbij aan hotels, resorts, nachttreinen en vliegtuigmaatschappijen.

11.000 meter hoge primeur
Er is altijd iemand die de eerste moet zijn en in dit geval is dat niet zomaar een partij. Sinds begin september overhandigt KLM aan haar premium economy class passagiers een amenity kit met daarin een aantal plasticvrije producten, zoals tandpasta tabletten en een bamboe tandenborstel. Dit maakt van KLM een voorloper op het gebied van future-proof amenities en promoveert Happy Tabs en Bamboovement tot trotse eerste leveranciers.


KLMs amenity kit met daarin een bamboo tandenborstel en tandpasta tabletten. Credits: Zach Griff/The Points Guy

Voor meer informatie:
jonathan@happy-tabs.com 
www.happy-tabs.com 

ainu@bamboovement.com 
www.bamboovement.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven