Meer verschillende nationaliteiten aanwezig op Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten die op maandag 26 en dinsdag 27 september wordt gehouden in Expo Houten is internationaler dan ooit, zo meldt de organisatie. Op de vakbeurs zijn dit jaar ook exposanten uit onder andere Libanon en Maleisië aanwezig. Niet alleen de exposanten worden diverser, ook de bezoekers komen uit steeds meer verschillende branches en beroepsgroepen. Elementen zoals de noviteitenstand met de verkiezing van de Beste Noviteit 2022, het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours en de competitie 'Mooiste Kerstpakket 2022' zijn terug te vinden op de beursvloer.

Was de Vakbeurs Foodspecialiteiten van huis uit een echte kaasbeurs, door de jaren heen heeft de vakbeurs zich ontwikkeld tot een platform waar duizenden andere (vers)producten dan kaas worden aangeboden. "Wij zien dan ook de afgelopen jaren een sterk groeiende belangstelling van ondernemers met een slagerij, bakkerij, groentewinkel en uit de horeca", aldus Rick Brantenaar, directeur Stichting Foodspecialiteiten Nederland, die de vakbeurs organiseert in opdracht van het Vakcentrum.

Spannende start ups en niche-merken
Kenmerkend voor de beursvloer is het marktplein, dat startups en niche-merken de gelegenheid biedt om hun producten onder de aandacht te brengen van de bezoekers. "Foodspeciaalzaken zijn al sinds jaar en dag een belangrijke kweekvijver voor niche-producten. Wij zien regelmatig dat producten via foodspeciaalzaken hun weg vinden naar de supermarkten waardoor de producenten uitgroeien tot grote bedrijven", aldus Brantenaar. "Aan de andere kant koesteren wij het authentieke, ambachtelijke product."

Registratie vooraf
De Vakbeurs Foodspecialiteiten is op maandag 26 en dinsdag 27 september geopend van 13:00 tot 22:00 uur. De vakbeurs is gratis te bezoeken voor ondernemers en medewerkers die werken met foodspecialiteiten. Elke bezoeker dient een eigen ticket mee te nemen tijdens het beursbezoek.

Voor meer informatie of aanmelden:
www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven