Homburg officieel importeur van Stanhay alleszaaier

Na een seizoen te hebben gedemonstreerd en onderzoek te hebben gedaan, is Homburg Holland officieel importeur geworden van de Britse zaaimachine Stanhay voor de Nederlandse en Belgische markt. De groentezaaimachines van Stanhay zijn vooral bekend door de kwaliteit van het zaaien van fijnzadige groente. Met de machines kan zowel op het vlakke veld, op bedden als op ruggen worden zaaien. Op vakevenement ATH (AgroTechniek Holland) is de Stanhay uiteraard ook te zien op Homburgstand, 3.04.

60 jaar zaaiervaring van Stanhay
Stanhay bouwt al zestig jaar precisiezaaimachines, waarmee men tot meer dan 200 verschillende soorten groentegewassen, waaronder ook zeer fijnzadige gewassen, kan zaaien. Stanhay levert twee basisvarianten schijven zaaimachines (X10- en X30-serie) met op elke variant verschillende opties zoals verschillende schaarkoutertypes, aandrukwielen, afstrijkers, kluitenruimers, zaaischijven en toedekstrijkers. Het belangrijkste verschil tussen de twee basisvarianten is dat er met het X10-element maar één zaairijtje per element gezaaid kan worden. Met het X30-element zijn dat er maximaal vier of verspreid.

Mechanisch of elektrisch aangedreven
Naast de mechanische variant kan Stanhay de machine ook met elektrische aandrijving leveren: e-drive. Ieder zaai-element krijgt dan een eigen elektromotor die vervolgens via een snaar de zaaischijven aandrijft.

Met een volledig ISObus-compatibel elektrische aandrijving, behoort ook sectieafsluiting tot de mogelijkheden. Per zaai-element kan dan een andere zaai-afstand aangehouden worden.

Meer weten? Tijdens de beurs AgroTechniek Holland van 14 tot en met 17 september, kunt u de Stanhay zaaimachines tot in detail bekijken, op stand 3.04 van Homburg Holland.

Voor meer informatie: info@homburg-holland.com en www.homburg-holland.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven