Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Matcht behoeftes van mensen met een zorgvraag met het aanbod van voedingsdeskundigen

Nieuwe tool helpt zorgverleners om ideale klanten te vinden

Gezondeten.nl, een wetenschappelijk platform met betrouwbare informatie over voeding en gezondheid, lanceert een matching tool die mensen met een zorgvraag matcht met het aanbod van diëtisten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches. Het platform, dat jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers trekt, is een initiatief van een groep gepassioneerde vrijwilligers waaronder diëtisten, voedingsdeskundigen en gezondheidswetenschappers. Het is hun missie om Nederland gezonder te maken. Daarom hebben zij een gratis tool ontwikkeld die mensen ondersteunt bij het vinden van de juiste begeleiding bij het behalen van gezondheidsdoelen.

De perfecte match in slechts 3 minuten
Klantenwerving is voor veel deskundigen op het gebied van voeding een tijdrovende en vervelende klus. Ook mensen met een zorgvraag zijn vaak lang bezig om een deskundige te vinden die hen goed kan helpen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen. Gezondeten.nl heeft een matching tool ontwikkeld die dit proces voor beide partijen makkelijker én sneller maakt. De tool werkt als volgt: potentiële klanten geven aan wat hun behoeftes en verwachtingen zijn én deskundigen maken een gratis een uniek profiel aan waarin ze aangeven wat hun aanpak, specialisaties, opleidingen en expertises zijn. De matching tool matcht vervolgens de behoeftes en verwachtingen van de klant met de expertises en specialisaties van de aangesloten deskundigen. Op deze manier wordt er een perfecte match gecreëerd voor zowel de deskundige als de klant.

Vergroot eenvoudig je vindbaarheid, naamsbekendheid en klantenkring
De tool is ontwikkeld om diëtisten, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches en voedingsdeskundigen te helpen om op een makkelijke en snelle manier de ideale klanten te vinden. Bovendien kun je met een inschrijving op het platform meeliften op de bezoekersstroom van Gezondeten.nl, waardoor je zichtbaarheid en naamsbekendheid worden vergroot. Hierdoor krijg je meer verkeer op je eigen website én komen klanten die specifiek op zoek zijn naar jouw expertise en specialisaties ook bij jou terecht.

Klik hier voor meer informatie. 

Publicatiedatum: