"Kluskaravaan trekt nu door naar Oosterbeek"

Odin Doetinchem na grote verbouwing heropend

Odin Doetinchem is zaterdag 10 september na een grote verbouwing weer heropend. De winkel was in verband met de verbouwing van 2 tot en met 9 september gesloten. De verbouwing ging donderdagavond meteen na sluitingstijd van start. De winkel werd leeggehaald en alles is vervolgens vernieuwd: Schappen, koelingen, broodafdeling, groenteafdeling en verlichting.

"Vorige week heeft onze winkel in Doetinchem een complete metamorfose ondergaan. Er is door heel veel mensen hard gewerkt en het resultaat mag er zijn! Gisteren ging de winkel weer open en de reacties van klanten en medewerkers waren overwegend positief. Beetje zoeken soms waar wat staat en er moeten zoals altijd nog wat puntjes op de i gezet worden. De kluskaravaan trekt nu door naar de Odin winkel in Oosterbeek, die ook een mooie make-over gaat krijgen", aldus Odin-directeur Merle Koomans van den Dries.

Tijdens de sluiting werden de boodschappen in Doetinchem en omgeving tijdelijk gratis thuis en op het werk bezorgd. Alle leden werden hierover geïnformeerd en kregen een speciale actiekorting voor het gratis laten bezorgen van de boodschappen.

Voor meer informatie: info@odin.nl en www.odin.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven