Uitgebreid kennismaken met plantaardige ontbijtproducten en gerechten

Pop-up breakfast club geopend in Hofbogen Rotterdam

Vanaf nu kunnen bezoekers genieten van plantaardige ontbijtgerechten in The Next Morning Breakfast Club powered by Alpro. Met de pop-up breakfast club, aan de Hofbogen in Rotterdam, hoopt Alpro plantaardig eten toegankelijker te maken en te laten zien hoe je lekker je dag kan beginnen met een plantaardig ontbijt.

Van een klassieke havercappucino tot een rijkgevulde Libanese flatbread of plantaardige variatie op cheesecake: van alles is er te proeven in de breakfast club. Gerechten die laten zien hoe gevarieerd en lekker plantaardig eten kan zijn, is en een van de redenen waarom Alpro deze breakfast club heeft opgezet. Simone Broxks, Voedingsdeskundige bij Alpro: "Smaak is voor mensen zó bepalend voor hun voedingskeuze. Uit onderzoek, dat we hebben laten uitvoeren door Kantar weten we dat het beeld onder veel consumenten nog bestaat dat plantaardig eten niet lekker zou zijn. Die gedachte leeft bij 41% van de ondervraagden. Bij Alpro bewijzen wij graag het tegenovergestelde! Met deze pop-up breakfast club willen we mensen op een laagdrempelige manier en in een gezellige setting laten ervaren en inspireren dat plantaardig heel lekker is en zeker niet saai is."

Tot 1 oktober
De pop-up break fast club is te bezoeken van maandag t/m zaterdag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Zaterdag 1 oktober is de laatste dag dat de pop-up breakfast club geopend zal zijn. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.