Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lege zonnebrandflesjes van strandgasten bijgevuld met duurzaam alternatief

Wist je dat 9 van de 10 zonnebrandproducten microplastics bevatten? Niet oké vinden ze bij Naïf. Daarom boden ze strandgangers op Castricum Strand een duurzamer alternatief. In de laatste week van augustus kon men een lege zonnebrandfles (ongeacht welk merk) laten vullen met Naïf zonnebrand: vrij van microplastics en mét minerale filter. Beter voor de huid én zonder schadelijke stoffen voor de oceaan. Ook beter voor de planeet: want oude plastic verpakkingen kregen een tweede leven. Refilled, rebranded & reused!

Bij het kraampje bij Club Zand (Castricum Strand) konden badgasten afgelopen week gratis hun lege zonnebrandflesjes inleveren om te laten hervullen met Naïf zonnebrandcreme. Het flesje werd vervolgens ‘rebranded’ met een Naïf label, gemaakt van zeewier en biologisch afbreekbaar. Zo kregen oude plastic verpakkingen een tweede leven én konden strandgangers een duurzaam alternatief proberen. Alle Naïf zonnebrandcrèmes zijn namelijk vrij van microplastics en bevatten een minerale filter. In tegenstelling tot een chemische filter bevat deze geen schadelijke stoffen, zoals oxybenzone, voor oceaan en koraal. 

Bekijk hier het filmpje van de actie:

 
Publicatiedatum: