"De opleg is met deze techniek veel beter"

Nieuwe snijmachine vergroot mogelijkheden met bio-vleeswaren en worstsoorten

Tholen - De biologische vleeswaren en worstsoorten van St.Hendrick zijn voorzien van een nieuwe verpakking. "De snijtechniek is compleet vernieuwd. We kunnen nu dus onze handgevormde hammen en droge worsten maken zoals deze van nature het best tot hun recht komen. We hoeven het product nu niet meer aan te passen aan de snijmachine, want deze nieuwe snijtechniek past zich aan het product aan. De opleg is met deze techniek veel beter. Het schaaltje ligt mooi vol, het ziet er keurig uit. Hiermee kunnen we dus zeker een betere schappresentatie realiseren", vertelt Henk van Oers. De vleeswaren in de nieuwe hersluitbare verpakking liggen vanaf deze week (week 36) in de winkels.

Wat biedt deze nieuwe snijtechniek precies voor voordelen? "De vleeswaren worden nu per soort in de juiste dikte gesneden van flinterdun naar lekker stevig. Het St.Hendrick team presenteert dus met trots de allerlekkerste biologische vleeswaren en worstsoorten met de beste en mooiste presentatie."

Nederlandse herkomst
Henk van Oers werkt al sinds 1981 met uitsluitend biologische boeren voornamelijk uit Nederland. Of het nou kippen, runderen of varkens zijn "Op deze manier helpen we de Nederlandse bio-boeren met hun bedrijf en afzet. Henk en zijn team houden het liefst de keten kort met één doel: de lekkerste hammen en worsten maken, zonder rare hulpstoffen uit een landbouw waar toekomst in zit.

Meer mogelijkheden
Henk vertelt dat de nieuwe snijmachine ook nog mogelijkheden biedt voor uitbreiding. "Dit biedt zeker kansen om in de toekomst nog meer productspecialiteiten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Maar daar komen we later graag op terug."

Voor meer informatie:
Henk van Oers
St.Hendrick
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
+31 (0)73 5995683
h.v.oers@deliharmony.nl 
www.sthendrick.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven