Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rapunzel richt stichting op ter bevordering van biologische land- en tuinbouw

Het in Allgäu gevestigde bedrijf bevordert de biologische land- en tuinbouw wereldwijd met een nieuwe stichting. Rapunzel wil hiervoor ongeveer een miljoen euro per jaar ter beschikking stellen. "Inzet voor een wereld die het waard is om in te leven" is het motto, meldt Biohandel. Onder de paraplu van de "One World Organic Foundation" zal het bedrijf in de toekomst reeds bestaande initiatieven bundelen, zoals de One World Award of het Hand-in-Hand Fonds.

Volgens informatie uit de media werkt de stichting onder het motto "Engagement voor een wereld die het waard is om in te leven". De fondsen zijn bestemd voor de versterking van de biologische land- en tuinbouw en de bevordering van ecologisch-sociale projecten in de hele wereld. "Wij komen op voor een duurzame wereld waarin het welzijn van mensen, planten, dieren en het milieu evenveel aandacht krijgt", deelt Rapunzel-directeur Wilhelm mee.

Voor meer informatie:
www.rapunzel.de

Publicatiedatum: