UniPharma kiest voor opschalen door middel van Cobots

Na de recente uitbreiding van haar faciliteiten en het automatiseren van haar verpakkingslijnen zal UniPharma de automatisering van haar outbound proces de komende maanden verder optimaliseren. Hierover is de volgende toelichting op de UniPharma-website gepubliceerd:

Opschalen is key om de continuïteit te waarborgen en vooral om de toenemende complexiteit van logistieke uitdagingen, die gepaard gaan met het steeds verder opschalen van onze bedrijfsactiviteiten, voor te blijven. Onder de projectnaam 'The only way is UP' is na gedegen onderzoek en een voorbereiding, waarbij we onder andere in een weekend het ERP hebben omgezet, de weg ingeslagen om onze outbound stroom te verwerken met AMR technologie.

Wij zijn dan ook trots om aan te kondigen dat UniPharma per 12 september aanstaande 58 AMR's van Locus Robotics zal implementeren. Deze samenwerking met Locus zal ervoor zorgen dat de looptijd en de fysieke belasting van onze medewerkers sterk gereduceerd zal worden en dat de fulfilment productiviteit verhoogd wordt.

Zo heeft UniPharma de komende jaren de mogelijkheid om meer orders te verwerken met een hogere arbeidsproductiviteit en medewerkerstevredenheid per medewerker.

The only way is UP!

Klik hier voor een video.

Voor meer informatie:
UniPharma
Heerlijkheidsweg 20
4332 SN Middelburg
0118 434418
info@unipharma.nl  
www.unipharma.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven