16-18 september in Utrecht

Brouwerij De Leckere viert het 25-jarig bestaan met bierfestival: Uncovered

Op 16, 17 en 18 september zal de Werkspoorhaven in Utrecht omgetoverd worden tot een waar bier-walhalla. Meer dan 15 verschillende brouwerijen presenteren hier verschillende bieren waar ze het meest trots op zijn. Gasten kunnen de bars van al deze brouwerijen bezoeken en natuurlijk de bieren proeven. Er zijn zelfs speciale 'beerflights' ingericht door de organisatie die ervoor zorgen dat je verschillende bieren kan proeven in opbouw van smaakintensiteit.

Dit jaar bestaat brouwerij De Leckere 25 jaar en één van de manieren waarop ze dit vieren is het organiseren van een eigen bierfestival. Natuurlijk zijn ook alle bijzondere bieren die ter ere van dit zilveren jubileum zijn gebrouwen te proeven op Uncovered festival. Eén van deze series is een vijftal bieren waarmee de geschiedenis van het brouwen wordt gepresenteerd. Naast deze bieren wordt er op dit moment ook hard gewerkt aan de release van een waar boek waarin een tijdreis gemaakt wordt door de historie van het bier. Het festival is uiteraard ook het perfecte moment om dit bijzondere boek te presenteren.

Naast alle mogelijkheden om te proeven of het boek te scoren is er ook muzikaal vermaak te vinden. Alle drie de dagen zal er een uniek muzikaal programma geprogrammeerd worden. Ook zal het Werkspoorcafé zorgen voor een verscheidenheid aan bijpassende gerechten en bites. 

Klik hier voor meer informatie en de ticketverkoop.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven