Mont Blanc Foods neemt mosterdproductie in eigen beheer

Mont Blanc Foods, de biologische groothandel uit Eelde, gaat binnenkort zelf de diverse mosterdproducten maken.

In 2014 ontwikkelde Mont Blanc Foods samen met een mosterdmaker uit Eenrum en met mosterdteler Landgoud uit Kloosterburen vier producten onder het eigen Mont Blanc merk (in lijn met de andere kaasbegeleiders van vijgen, kweepeer en vijg sinaasappel).

Om de verkoop van de succesvolle producten nog verder uit te bouwen en nieuwe producten te ontwikkelen, is samen met de mosterdmaker besloten om de productie binnenkort in eigen beheer te nemen.

De bestaande mosterdproducten blijven dus exact hetzelfde: een speciale milde biologische mosterd voor bij de kaas en een biologische mosterd-dillesaus (met honing in plaats van suiker). Beide zijn ze verkrijgbaar in mooie grote glazen potten zoals op bovenstaande foto en in kleine potjes van 60 gram.

Binnenkort wordt hier nog een product aan toegevoegd: de Mont Blanc grove pittige Groninger mosterd. De pittige Groninger mosterd wordt nu nog onder het merk van de mosterdmaker verkocht, maar zal op termijn een nieuwe look krijgen, in lijn met de andere producten.

Alle producten worden gemaakt met lokaal mosterdzaad van Landgoud in Kloosterburen.

Voor meer informatie:
Mont Blanc Foods
Leo den Hamer
06-33036877
leo@montblancfoods.com 
www.montblancfoods.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven