Norma eigen merk Bio Sonne opnieuw als Green Brand gecertificeerd

Opnieuw onderscheiding voor het bio-assortiment van levensmiddeldiscounter Norma

Op de BIOFACH van dit jaar heeft het bio-assortiment van Norma talrijke onderscheidingen ontvangen. Vooral het eigen merk Bio Sonne werd door de deskundigen gewaardeerd. Tijdens 's werelds grootste vakbeurs voor biologische levensmiddelen, die van 26 tot en met 29 juli in Nürnberg plaatsvond, konden de verantwoordelijken van de levensmiddeldiscounter het certificaat van Green Brand Germany in ontvangst nemen. Bio Sonne heeft de gerenommeerde prijs daarmee al voor de tweede keer sinds 2019 gewonnen.

Groene strategie op weg naar succes
Het duurzaamheidsoffensief van Norma is al jaren op weg naar succes. Het is niet zo dat bio-deskundigen Bio Sonne pas in het vizier hebben sinds de eerste certificering van Green Brand Germany in 2019; de levensmiddelhandelaar verkoopt zijn gestaag groeiende assortiment aan biologische producten van eigen merk immers al sinds 2006 onder deze naam en wordt regelmatig voor zijn moed en pioniersrol geëerd.

Met 241 onderscheidingen werd Norma ook door de 'Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft' (DLG) op de BIOFAC 2022 geëerd. Dat betekende opnieuw de algemene overwinning in de biologische kwaliteitstest. Concreet werden 189 producten uit het Norma-assortiment met gouden medailles, 44 met zilveren medailles en 8 met bronzen medailles bekroond. In de afgelopen dertien jaar heeft Norma daarmee regelmatig bovenaan het winnaarspodium gestaan, waarbij het bedrijf werd geprezen voor haar hoge bio-kwaliteit. Het hele gamma aan Bio Sonne-producten werd bekroond: van honing en groentebouillon tot aan agavediksap, veggiespecialiteiten, vruchtensappen en vele andere producten.

Norma's groene vooruitzichten
In 2021 werd Norma zelf als Green Brand erkend, een eer die op dit moment geen enkele andere discounter in Duitsland heeft. De onderscheiding onderstreept bovendien dat Norma de biologische zenuw van de huidige tijd raakt. Het bedrijf uit Neurenberg ziet zichzelf bevestigd op haar weg en zal ook op lange termijn blijven voortbouwen op haar omvangrijke duurzaamheidsstrategie.

Voor meer informatie:
www.norma.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven